Ondernemende & Innovatieve Hogeschool in Amsterdam

BEN JE KLAAR VOOR DE UITDAGING?

WAAROM

'Verandering is de enige constante' en je moet creatief, innovatief & bewust zijn om je aan nieuwe situaties aan te kunnen passen.

Bij Team Academy leer je dit. We helpen je om je creativiteit en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, je toekomst te ontwerpen , terwijl je een team speler en ondernemer wordt die unieke ideeën durft te starten.

Je zult je potentieel bereiken op persoonlijk, zakelijk en sociaal niveau!

HOE

Leren door te doen: Start je eigen bedrijf of project, alles wat je leert van ons team van ervaren ondernemers pas je toe op je bedrijf.

Leren in een team: Sluit je aan bij een team van (toekomstige) ondernemers, leer met en van elkaar, begeleid door een teamcoach .

Reis de wereld rond: Reis elk jaar naar een andere wereldwijde bestemming. Leer van andere culturen, verbreed je wereldbeeld en sluit je aan bij een internationaal netwerk.

WAT

Ons geaccrediteerde Bachelor of Business Administration-programma maakt gebruik van unieke methoden en tools om je te helpen een voorsprong te krijgen als succesvolle ondernemer.

Leer inspirerende onderwerpen zoals Innovation Leadership, Value Proposition Design en Building High-Performance Teams, evenals zakelijke basisprincipes zoals Law & Marketing van ervaren ondernemers en bedrijfsmentoren.

OVER TEAM ACADEMY

ALUMNI CARRIÈRES

0 %
Eigen bedrijf
0 %
Werkend in een Startup
0 %
Werkend in een traditioneel bedrijf

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!"
TEDDY UIJTTEWAAL
Afgestudeerde, klas van 2018

Evenementen

OPEN DOORS
VOLGENDE OPEN DOORS: 14 NOV

We hebben weer Open Doors op onze locatie (maar ook online) dit academische jaar.

Wil je je toekomstige teamleden ontmoeten, betrokken zijn bij een leuke activiteit en meer te weten komen over ons BBA-programma? Kom naar onze Open Doors!
Bekijk alle mogelijke Open Doors en meld je aan via deze link

STUDENT VOOR EEN DAG
OP AANVRAAG, VIA EMAIL

Nadat je bij onze Open Doors bent geweest, word je uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze populaire business of team sessies en ervaar je een dag student zijn bij Team Academy.

Je volgende stap kan ook zijn om een ​​online 1:1-meeting te hebben met onze business mentor Marc Ernst om te praten over ideeën, kansen en projecten waar je al aan werkt! Vraag deze aan via deze link.

OUDER-MENTOR-GESPREK
BEKIJK VIDEOS VAN ONZE STUDENTEN
We begrijpen dat privéonderwijs voor uw kind in Amsterdam een ​​behoorlijke stap kan zijn. Wellicht heeft u vragen die u in een persoonlijke (online) chat beantwoord wilt hebben: past dit programma bij mijn kind? Wat levert het een student extra op bij TA? Zal er voldoende persoonlijke begeleiding zijn? Enz.

Daarom bieden we "ouder-mentor"-bijeenkomsten aan in elke fase van het aanmeldingsproces. Vraag dezechier aan en dan reageren we z.s.m.
OVER ONS

Het Instituut Schoolvision is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als Hogeschool. In nauwe samenwerking met Team Academy biedt zij de geaccrediteerde Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship aan, geregistreerd onder Isat 30117 in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship is sinds mei 2015 geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

GEACCREDITEERD DOOR
LID VAN
FRIENDS OF TEAM ACADEMY INTERNATIONAL