Ondernemende & Innovatieve Hogeschool in Amsterdam

BEN JE KLAAR VOOR DE UITDAGING?

WAAROM

De wereld verandert snel en om een succesvolle carrière te hebben moet je een creatieve en bewuste denker zijn die onafhankelijk en gedreven is en wie het aandurft om unieke ideeën te starten.

Bij Team Academy helpen we je je toekomst te omarmen, een ondernemerscarrière te starten, maar ook om je persoonlijk te ontwikkelen, impact te creëren en dus je persoonlijke en business potentieel te vervullen!

HOE

Leer door te doen: Start je eigen bedrijf of project, alles wat je leert van ons team van ervaren ondernemers pas je toe op je bedrijf.

Leer in een team: Sluit je aan bij een team van toekomstige ondernemers, leer met en van elkaar, begeleid door een teamcoach.

Reis de wereld over: Reis elk jaar naar een andere wereldbestemming. Leer van andere culturen, verbreed je wereldbeeld en sluit je aan bij een internationaal netwerk.

WAT

Ons geaccrediteerde Bachelor of Business Administration program gebruikt unieke methodes en tools om je te helpen een voorsprong te hebben als succesvolle ondernemer of bedrijfspersoon.

Heb inspirerende vakken zoals Innovatie Leiderschap, Waardepropositie Ontwerp, Bouw High-Performance Teams, evenals basisprincipes zoals Rechten & Marketing van ervaren ondernemers en business mentoren.

TEAM ACADEMY UITGELEGD

ALUMNI CARRIÈRES

0 %
Eigen bedrijf
0 %
Werkend in een Startup
0 %
Werkend in een traditioneel bedrijf

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek bij onze volgende Open Doors hoe Team Academy jou kan helpen om je internationale carrière te starten.

"Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!"
TEDDY UIJTTEWAAL
Afgestudeerde, klas van 2018

Evenementen

(ONLINE) OPEN DOORS
9 NOV. 19:00 (ONLINE)

We gaan dit jaar ook weer Open Doors op locatie organiseren.

Wil je je toekomstige teamleden ontmoeten, betrokken zijn bij een leuke activiteit en meer te weten komen over ons BBA-programma? Kom naar onze Open Doors!
Bekijk alle mogelijke Open Doors en meld je aan via deze link

ONLINE BUSINESS SESSION
OP AANVRAAG, VIA EMAIL
Nadat je bij onze Open Doors bent geweest, word je normaal gesproken uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze populaire business sessies en ervaar je een dag student zijn bij Team Academy. Vanwege de Covid-situatie kan de volgende stap echter ook zijn om een ​​online 1:1-meeting te hebben met onze business mentor Marc Ernst om te praten over ideeën, kansen en projecten waar je al aan werkt! Vraag deze aan via deze link.
OUDER-MENTOR-GESPREK
BEKIJK VIDEOS VAN ONZE STUDENTEN
We begrijpen dat privéonderwijs voor uw kind in Amsterdam een ​​behoorlijke stap kan zijn. Wellicht heeft u vragen die u in een persoonlijke (online) chat beantwoord wilt hebben: past dit programma bij mijn kind? Wat levert het een student extra op bij TA? Zal er voldoende persoonlijke begeleiding zijn? Enz.

Daarom bieden we "ouder-mentor"-bijeenkomsten aan in elke fase van het aanmeldingsproces. Vraag dezechier aan en dan reageren we z.s.m.
OVER ONS

Het Instituut Schoolvision is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als Hogeschool. In nauwe samenwerking met Team Academy biedt zij de geaccrediteerde Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship aan, geregistreerd onder Isat 30117 in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). De Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship is sinds mei 2015 geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

GEACCREDITEERD DOOR
LID VAN
FRIENDS OF TEAM ACADEMY INTERNATIONAL