HBO IN ONDERNEMERSCHAP

Een bachelor die is ontworpen om jou de beste versie van jezelf te maken.

ONZE FILOSOFIE

Wij geloven dat iedereen het potentieel heeft om iets unieks te doen, hun doelen te bereiken en iets waardevols aan de wereld bij te dragen. Niet iedereen leert, denkt of werkt op dezelfde manier.
We bieden een nieuwe manier van leren die verschilt van het reguliere schoolsysteem. Onze opleiding is persoonlijk, flexibel en gericht op het creëren van tastbare resultaten voor jou en je bedrijf. Het is ontworpen om je creatief, een kritische denker, een geweldige communicator en een ervaren allrounder te maken.

Je bent klaar voor elke situatie in de 21e eeuw.

VAKKEN

Tijdens je vier jaar bij Team Academy krijg je wekelijks workshops naast de persoonlijke & team (business) coaching en mentoring.
Alles wat je in de workshops leert, kun je direct toepassen op je bedrijf of project.
Hieronder vind je een aantal vakken die je per jaar gaat volgen.

JAAR 1

JAAR 2

JAAR 3

JAAR 4

Wil je meer gedetailleerde information over de vakken die je in het eerste jaar krijgt?

HOE

LEER
DOOR TE DOEN

Bij Team Academy lanceer je tijdens je studie je eigen bedrijf of ondernemersproject. Je creëert echte producten en diensten, ontwerpt je eigen marketingstrategie, werkt met echte klanten en maakt echte winst door alles wat je leert onmiddellijk in de praktijk toe te passen.

LEER IN TEAMS

Leer in kleine teams van gelijkgestemde ondernemers. Neem deel aan workshops en masterclasses, doe zaken, reis de wereld rond en leer en werk in teamverband. Samen verbeter je je communicatieve vaardigheden, creativiteit, steun je elkaar, werk je samen en bouw je een levenslange verbinding op.

Leer van de experts

Onze studenten worden ondersteund door een team van coaches, zakelijke mentoren en velddeskundigen. Ons personeel bestaat uit een combinatie van hoogopgeleide docenten en topprofessionals en ervaren ondernemers. We zijn er trots op een verhouding van 1 personeelslid op elke 3 studenten te hebben.

LEER & REIS

Elk jaar reis je naar verschillende internationale bestemmingen. Samen met je team verken je landen als Roemenië, Zuid-Afrika, de VS en meer. Je werkt samen met lokale studenten en bedrijven, bouwt connecties op voor je bedrijf en sluit je aan bij een netwerk van creatieve Team Academy-studenten.

WAT

LEIDERSCHAP
ESSENTIALS
LEERLIJN 1

Leer een effectieve leider te worden. Ontwikkel je presentatie- en communicatievaardigheden, beheers de meest up-to-date projectmanagementmethodologieën en overwin conflicten. Leer jezelf, je team en je bedrijf te leiden.

ONDERNEMEN
ESSENTIALS
LEERLIJN 2

Beheers de essentie van marktonderzoek, producttesten en -ontwikkeling, verkoop, marketing en bedrijfsontwikkeling door creatief te denken.

TEAM
LEREN
LEERLIJN 3

Leer samenwerken, van elkaar leren, conflicten oplossen, kennis delen, groeien en een sterk team opbouwen.

INTEGRATED
SKILLS
LEERLIJN 4

Van IT tot Recht, leerlijn 4 bevat enkele van de meest essentiële harde vaardigheden die nodig zijn om als ondernemer te slagen in de snelle economie van vandaag.

Benieuwd naar hoe jouw 4-jarige reis er bij Team Academy uitziet?

SELECTIE CRITERIA

Wij geloven in mentaliteit boven cijfers. Bij Team Academy krijg je de vrijheid om je eigen leerproces te definiëren, aan je eigen projecten te werken en te ontdekken waar je gepassioneerd over bent. Je hebt GEEN geweldig bedrijfsidee nodig, je hebt WEL het lef en de vastberadenheid nodig die nodig zijn om als ondernemer te slagen.

Succesvolle Team Academy-aanmelders:

APPLICATIE CRITERIA

Wij bieden een wereldwijd erkende NVAO-geaccrediteerde bachelorsdiploma. Met dit diploma kun je als ondernemer in verschillende rollen werken of verder studeren op masterniveau.

Voorwaarden Nederlandse studenten:

Voorwaarden internationale studenten:

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek hoe Team Academy je kan helpen bij het lanceren van een internationale carrière tijdens ons volgende introductie-event.

"Bij Team Academy heb ik geleerd dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Doe het nu en blijf proberen!"
TEDDY UIJTTEWAAL
Afgestudeerde, klas van 2018

FINANCIËN

Informatie over het collegegeld, betalingsmogelijkheden, studiefinanciering (DUO) en te verwachten bijkomende kosten.

Aanmeldingsproces

Hoe meld je je aan voor Team Academy: het registratieformulier, evenementen en andere information.

WONEN IN AMSTERDAM

Informatie over registreren, woning zoeken, studentenleven en transport opties
Amsterdam.

Wil je meer leren?

Alle ins en outs van deze bacheloropleiding, verhalen van studenten en praktische info gecombineerd in onze brochure.

TEAM ACADEMY UITGELEGD