OPEN DOORS

Onze Open Doors is je eerste introductie tot de school, het programma, de staff en onze studenten.

Het is anders dan andere reguliere open dagen: we hebben het persoonlijk ingestoken, proberen met elke aanwezige te praten, studenten en team members delen hun ervaringen en we hebben een leuke teamactiviteit.

Laten we kijken of er een match is tussen jou en Team Academy.

WE HEBBEN ELKE MAAND EEN ONLINE OPEN DOORS!

We geven er de voorkeur aan dat je een complete ervaring op locatie hebt door persoonlijk met onze studenten en personeel te praten, de projecten en bedrijven van de studenten te zien en de school te verkennen.

De huidige Covid-19 situatie staat ons echter niet toe om dit met grote groepen te doen, maar gelukkig kunnen we je deze ervaring ook online geven! Elke maand worden onze Open Doors online georganiseerd via Zoom.
Zodra je je aanmeldt, ontvang je meer informatie over het evenement.

MELD JE AAN VOOR DE VOLGENDE OPEN DOORS

We hebben nog niet Open Doors op locatie kunnen organiseren, ook al begrijpen we dat dit ook interessant zou zijn. Vanaf volgend jaar hopen we dit weer te kunnen doen. Uiteraard nemen we voorzorgsmaatregelen om een ​​veilige situatie voor iedereen te garanderen. En als onze Open Doors op locatie verandert naar online, laten we je dit uiterlijk een week voor het evenement weten.

Heb je liever een individuele kennismaking met Team Academy (online of op locatie), neem dan contact met ons op via mailto:info@teamacademy.nl en we maken samen een afspraak, of gebruik de onderstaande Chat-knop.

ONTDEK DE INS EN OUTS VAN ONZE STUDIE

PRESENTATIE

In tegenstelling tot andere open dagen hebben we een persoonlijke presentatie, waar onze medewerkers & studenten hun ervaringen en ervaringen delen.
Deze verhalen samen vertellen onze leerfilosofie, de waarden van Team Academy en wat studeren aan Team Academy inhoudt.

Q&A

Na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen aan studenten of medewerkers. Bereid je vragen gerust van tevoren voor.

We zorgen dat je vertrekt met alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken.

ONTMOET STUDENTEN

Na de Open Doors nodigen we uit om met je toekomstige teamleden, huidige studenten of coaches te praten om te ontdekken of Team Academy iets voor jou is!

WORD GEÏNSPIREERD DOOR LEDEN VAN ONZE COMMUNITY EN MELD JE AAN VOOR VOLGEND JAAR!