EEN INDRUK VAN STUDEREN BIJ TEAM ACADEMY

Team Academy is een praktische opleiding waar studenten hun tijd verdelen tussen leren, studeren, reizen en het opzetten van een eigen bedrijf. Studenten brengen minder tijd op school door dan op een traditionele universiteit, omdat ze ofwel naar andere landen reizen of klanten, leveranciers, medewerkers en investeerders voor hun bedrijf zoeken. Toch brengen studenten een deel van hun week door op onze locatie in Amsterdam. Als Team Academy-student neem je op deze locatie deel aan workshops, teamsessies, coaching- en mentorsessies. Je hebt toegang tot onze co-working ruimte en een gedeelde keuken. Veel van onze studenten gebruiken de ruimte als kantoor, plannen vergaderingen met teamgenoten, eten samen maaltijden, en werken individueel.

Bezoekers en aankomende studenten hebben onze locatie omschreven als "een productieve, maar ontspannen sfeer", "vol energie" en "compact, en perfect voor kleine, gefocuste groepen". Een student omschreef het zelfs als “een persoonlijke, warme plek waar je je thuis voelt in combinatie met school”. Dit is precies zoals we willen dat Team Academy is, we zijn trots op onze locatie in Amsterdam en blijven nieuwe aspecten toevoegen en verbeteren deze maandelijks samen met onze studenten.

Omdat de Team Academy-ruimte zo'n belangrijk onderdeel van je studie zal zijn, denken we dat je de locatie moet ervaren en kijken of je denkt dat dit het soort plek is waarnaar je op zoek bent. Uiteraard zien wij het liefst dat je onze locatie persoonlijk komt bekijken, maar met de huidige gezondheidssituatie wordt dit bemoeilijkt.

Hieronder vind je een impressie van de ruimte en als de huidige situatie voorbij is, verwelkomen wij je hier graag persoonlijk!

ONZE LOCATIES EN RUIMTES

EVENEMENTEN, WORKSHOPS & MASTERCLASSES

HET LEVEN ALS TEAM ACADEMY STUDENT